Čo znamená BIO kvalita mlieka?

Deti, ktoré nie sú dojčené alebo sú dojčené len čiastočne, potrebujú vybranú výživu, ktorá sa vyrába podľa vzoru materského mlieka. Organizmus dojčaťa je stále veľmi citlivý. Z tohto dôvodu zákon presne stanovuje zloženie výživy. Ako základ sa používa kravské mlieko, ktoré zabezpečuje vápnik a cennú bielkovinu. Pre spoločnosť HiPP je dôležité, aby sme využívali produkty, ktoré sú čo možno najprírodnejšie, a aby sme ako základný produkt na výrobu BIO mliečnych výživ využívali iba prísne kontrolované BIO mlieko.

Viac ako 40 rokov skúseností

Greenpeace: hodnotenie „odporúčané“
Schválené organizáciou Greenpeace: Mlieko pre deti – potraviny bez genetickej modifikácie“ dostala mliečna výživa od spoločnosti HiPP v BIO kvalite ako jediná z najväčších obchodných značiek mliečnej výživy hodnotenie“odporučené“. Pestovanie geneticky modifikovaných surovín (ale aj krmivo) je podľa nariadenia EU o ekologickom poľnohospodárstve úplne zakázané. Spoločnosť HiPP je aj presvedčená že najlepšie je ekologické poľnohospodárstvo a to je s genetickým inžinierstvom  nezlučiteľné. Viac ako 600 kontrol pri každej výrobnej dávke znamená tú najvyššiu bezpečnosť pre Vás a Vaševaše bábätkodeti.

HiPP BIO pečať

HiPP BIO pečať je zárukou mimoriadnej BIO kvality, za ktorú osobne ručí Stefan Hipp. Garantuje najvyššiu kvalitu a prevyšuje požiadavky EÚ na BIO produkty. Okrem toho pri výbere základných surovín podstatne prevyšujeme prísne požiadavky, ktoré stanovuje zákon na výrobu mliečnej dojčenskej výživy.