HA výživa znižuje riziko vzniku alergií

Mliečna bielkovina môže byť rozhodujúcim faktorom pri vzniku alergií. HA mliečna dojčenská výživa obsahuje bielkovinu, ktorá sa štiepi pomocou špeciálneho postupu za vzniku bielkovinových častí, ktoré organizmus dojčaťa nevníma tak veľmi ako cudzorodé. Týmto spôsobom pomáha HA mliečna dojčenská výživa znížiť riziko alergií.

Bielkoviny v Počiatočnej výžive HiPP HA sa mimoriadne silno štiepu a ultrafiltrujú a pokiaľ ide o predchádzanie alergiám, boli testované v prospektívnej observačnej štúdii. Pre úspech je rozhodujúca kľúčová dôslednosť počas prvých 4 až 6 mesiacov. Aj malé množstvá počiatočnej mliečnej dojčenskej výživy s normálnym, neštiepenými bielkovinami môžu viesť k senzibilizácii, a ohroziť tak účinok stravy s nízkym obsahom alergénnych zložiek.

Uvedomte si, že: ani strava s nízkym obsahom alergénov nemôže zabezpečiť 100% ochranu, ale môže znížiť riziko vzniku alergií.

Materské mlieko podporuje zdravú črevnú mikroflóru. Tá môže chrániť pred vznikom alergií.

Okrem mliečnej bielkoviny zohráva dôležitú úlohu v boji proti alergiám aj črevná mikroflóra dieťaťa. Štúdie preukázali, že zloženie črevnej mikroflóry u detí s alergiami a bez alergií sa značne líši.

Črevná mikroflóra detí s alergiami zvyčajne obsahuje viac nežiaducich baktérií a súčasne menšie množstvo dobrých baktérií mliečneho kvasenia ako črevná mikroflóra detí bez alergií. Preto sa zdá, že zdravá črevná mirkoflóra, podľa vzoru dojčených detí, má rozhodujúci vplyv na prevenciu alergií.

Mliečna dojčenská výživa HiPP HA Combiotik: inšpirované prírodou

Materské mlieko je vodítkom pre naše vývojové úsilie. V materskom mlieku sa nachádza veľa probiotických kultúr, pričom každá sa môže líšiť od druhej. V materskom mlieku sa nachádza aj prebiotická vláknina, ktorá zabezpečuje zdravú črevnú mikroflóru. Mliečne dojčenské výživy HiPP HA Combiotik sa zameriavajú na tento vzor, a preto obsahujú napr. dôležitú vlákninu (GOS*), prírodné kultúry mliečneho kvasenia a esenciálne omega-3 mastné kyseliny.

*Galaktooligosacharidy – dôležitá vláknina